Centru îngrijire Florești, Cluj
Masaj Cosmetica - Relax World

Comunicat de presă - Voucher incluziv

Voucher tipărit atât în Braille cât și în scriere clasică

Comunicat de presă

 

Am lansat primul voucher INCLUZIV din România, pentru acces egal la produse și servicii

 

           Intreprinderile sociale RELAX WORLD SRL, INCLUSIVE ACCES SRL și ASOCIAȚIA ALFABETUL SCRIPOR, au lansat în premieră pentru România primul voucher incluziv tipărit, accesibil atât nevăzătorilor cât și persoanelor tipice!

            Într-o societate care își dorește a fi tot mai inclusivă, acest demers își propune să crească gradul de informare și conștientizare al nevoii de acces egal pentru toți, la serviciile și produsele existente pe piață.

            Salonul de masaj și cosmetică Relax Wolrd, întreprindere socială în cadrul căreia 5 din 6 angajați sunt persoane cu deficiențe vizuale, devine astfel primul furnizor de servicii care oferă clienților - persoane văzătoare cât și nevăzătoare – vouchere valorice complet accesibile.

            Voucherele sunt concepute și tipărite în format accesibil, conținând elemente text ale alfabetului clasic, ale alfabetului Braille și ale alfabetului Scripor, alfabet al culorilor accesibil nevăzătorilor. Voucherele valorice incluzive vor putea fi acum folosite pentru toate serviciile din oferta salonului, iar codul QR de pe suprafața acestora, conduce utilizatorul direct la pagina cu servicii și prețuri pe site-ul https://www.relaxworld.ro/.

             De asemenea, prin folosirea voucherelor, a serviciilor de masaj și cosmetică, se susțin locurile de muncă ale angajaților din cadrul celor două întreprinderi sociale și activitatea non-profit a asociației.

            Evenimentul de lansare a avut loc în data de 12.08.2022, ora 14:00, la sediul Relax World SRL, str. Stejarului, nr. 1B, sc. 2,  Florești, Cluj.

 

            Despre parteneri:

            Relax World S.R.L. este un salon de masaj și cosmetică, înființat ca întreprindere socială, în loc. Florești, jud. Cluj. Am apărut din dorința de a oferi servicii profesionale de masaj și cosmetică într-un mediu plăcut, pentru a mai estompa stressul din jurul nostru.

          Misiunea noastră socială este încadrarea în muncă a persoanelor cu deficiențe de vedere, dar și implicarea în societate prin sprijin material oferit copiilor din comunitate cu rezultate bune la învățătură, dar fără posibilități materiale.

         

           Persoană de contact: Gheorghe Câmpian

Tel: 0743 100 180, mail: geo@relaxworld.ro, web: www.relaxworld.ro

 

 

          Inclusive Acces SRL:

Inclusive Access este o întreprindere socială finanțată prin proiectul “Solidaritate și responsabilitate socială”, implementat de Centrul pentru Afaceri Solidare și Asociația Caritas Greco-Catolic Cluj.

Furnizează produse și servicii de accesibilizare a spațiilor, produselor, documentelor și serviciilor, necesare pentru respectarea drepturilor fundamentale ale persoanelor cu dizabilități.

          Persoană de contact: Andrei Nicu

Tel: 0763 195 622, mail: office@inclusive-access.com web: www.inclusive-access.com

 

         Asociația Alfabetul Scripor:

Asociația Alfabetul Scripor este o organizație non-guvernamentală, al cărui scop este implementarea în produse și servicii a alfabetului tactil al culorilor. Această standardizare cromatică inovatoare, ușor de învățat și universală permite persoanelor cu dizabilități vizuale (cecitate, ambliopie, acromatopsie/daltonism) să identifice, să scrie, să citească, să recunoască și să diferențieze în mod tactil, culorile.

Alfabetul tactil al culorilor - cunoscut sub numele de alfabetul Scripor, a fost numit după creatorul acestuia, dl. Tudor Paul Scripor - este un concept bazat pe completarea alfabetului Braille și este folosit doar pentru culori.

         Persoană de contact: Tudor Paul Scripor

Tel: 0773 802 875, mail: tudor.scripor@scriporalphabet.com web: www.scriporalphabet.com

 

Relax World

Relaxați le facem pe toate
CONTACT
Salonul de masaj Relax World este locul unde poti gasi cele mai bune servicii de masaj de relaxare , masaj anticelulitic , masaj antistres.
Top menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram