Centru îngrijire Florești, Cluj
Masaj Cosmetica - Relax World

Unitate protejată, oferă servicii de masaj la birou sau la evenimente corporate în Cluj-Napoca și Florești

Acum, dacă ai mai mult de 50 de angajați, în Cluj-Napoca și în împrejurimi, le poți oferi un extra beneficiu relaxant fără niciun cost suplimentar, din fondul de handicap pe care îl plătești lunar, apelând la serviciile unei unități protejate autorizate!

Relax World SRL, cu sediul în Str. Stejarului nr. 1B, bl. Corp II, sc. 2, demisol, loc. Florești jud Cluj, este o întreprindere socială înființată din dorința de a contribui la o lume mai relaxată și implicit mai productivă, plecând de la contextul că ne grăbim mereu spre un mâine care poimâine va deveni ieri și uităm să-l trăim pe azi.

Misiunea noastră este să oferim locuri de muncă persoanelor cu dizabilități de vedere și să contribuim la o lume mai bună, temperând un pic graba din jurul nostru.

Din cele mai vechi timpuri, masajul este considerat o terapie atât pentru corp cât și pentru starea generală de bine. De asemenea, este știut că maseurii nevăzători sau slab văzători sunt printre cei mai buni specialiști în acest domeniu.

Știm că resursa umană e cel mai important capital și, de aceea, încercăm să fim mai aproape de angajatorii care își desfășoară activitatea în Florești și Municipiul Cluj-Napoca.

Indiferent dacă aceștia doresc să le ofere angajaților ședințe periodice de masaj la birou, sau abonamente la masaj la locația noastră din Florești, putem găsi soluții optime pentru ca aceștia să devină mai relaxați, mai loiali și mai productivi.

Începând cu luna ianuarie 2023, suntem autorizați ca Unitate Protejată, ceea ce înseamnă că firmele cu mai mult de 50 de angajați, care din diverse motive nu au încadrat în muncă persoane cu dizabilități, își pot deduce serviciile pe care noi le prestăm, în limita a 50% din suma datorată lunar la fondul de handicap.

Astfel, aceste societăți, pot oferi un extra beneficiu angajaților, fără niciun cost suplimentar.

Pentru orice alte informații, oferte ferme, contracte de colaborare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

                                                                                               Gheorghe Câmpian, administrator:

Geo@relaxworld.ro, +40743100180.

Relax World

Relaxați le facem pe toate
CONTACT
Salonul de masaj Relax World este locul unde poti gasi cele mai bune servicii de masaj de relaxare , masaj anticelulitic , masaj antistres.
Top menu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram